A Sailor Moonról

A Sailor Moon az egyik legismertebb animének és mangának számít az egész világon. Főszereplője Tsukino Usagi, aki barátai segítségével veszi fel a harcot a Földet veszélyeztető ellenségekkel szemben. A sorozat előzménye a Sailor V manga, amely V harcairól szól, a szerelem és az igazság nevében tevékenykedő harcosnőről. Később V tagja lett egy csapatnak és a történet immár Sailor Moon néven futott tovább.

 
Munkálatok

Cím: Sailor Moon Crystal S3 - Infinity
Megjelenés: 2016. április - június
Státusz: befejezett

A harmadik Sailor Moon Crystal évadban új harcosok és ellenségek is színre lépnek. A Death Busters tagjainak célja a Tau Nebuláról a Földre hozni vezetőjüket, Master Pharaoh 90-t. A társulat vezetője Tomoe professzor, aki egyben megalapítója és tulajdonosa az Infinity Academy-nek, Tokió egyik leghíresebb magániskolájának. Főhőseinkre vár a feladat, hogy felvegyék a harcot az iskola környékén megjelenő szörnyetegekkel szemben, de hiába remélnek segítséget Sailor Uranustól és Sailor Neptune-tól.

Előzetes Epizódok Képek

 
Partnerek

   
   

 
Chat
 
Honlap információk
Nyitás I: 2006. 07. 04.
Nyitás II: 2014. 07. 05.
Téma: Sailor Moon
Szerkesztő: roxxstar
Design: roxxstar
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

Ez a rajongói oldal a Sailor Moon animével és mangával foglalkozik, elsődleges célja a sorozat kedvelőinek való hiteles információnyújtás és a friss hírek tájékoztatása. Minden saját írás és gyűjtés, az egyes fordításoknál segítségemre lévő források jelölve vannak. A galériában található saját képek szintén a honlap tulajdonát képezik, így azok eltulajdonítása is következményeket von maga után, akár az írott anyagok másodközlése.

 
Ellenségek - Death Busters

Kaolinite (Carol / Carolina): Kaolinite már évekkel ezelőtt Tomoe professzor asszisztense és segítője volt. Az egyik kísérletezésük idején óriási vihar tombolt a városban, melyet kihasználva Master Pharaoh 90 a Földre érkezett. Az idegen lény szavai Kaolinite-ot teljesen megbabonázták és felajánlotta szolgálatait Pharaoh 90-nak, aki rögtön elültette az egyik Daimon tojást a testében, majd a professzort is az alattvalói közé állította. Kaolinite ettől kezdve a Magus titulust birtokolja, a Witches 5 vezetője és Tomoe professzor elsődleges partnere. Magusként egyedi kiváltságokkal bír: beszélhet a Mesterrel, használhatja a Taioron Crystal egy darabját és démonokat idézhet elő. A Death Busters feladata Master Pharaoh 90 felélesztése és a Sailor harcosok megölése. Információit a Senshikről egy különleges víz tükörből gyűjti ill. mesterüktől kapja. "Hétköznapi" alakjában Hotaruról gondoskodik, bár a lánnyal való kapcsolata közel sem nevezhető jónak. Miután Mistress 9 feltámad, kitűzik feladatának a Sailor Senshikkel való végleges leszámolást. Kaolinite feléleszti az időközben meghalt Witches 5 tagjait, és egy megtörhetetlen átkot szór a harcosnőkre. A Senshiknek viszont sikerül hatástalanítaniuk a varázslatot, ezért Kaolinite az Igazgatói irodában várja a végső összecsapást. Egy hatalmas démonná változik, de hiába veti be minden erejét, a kilenc harcosnő megöli.
Az animében szintén Tomoe professzor segítője, munkaköre a tiszta szívekre vadászás és a három talizmán megtalálása. A professzortól minden bevetésre kap egy Daimon tojást, aminek segítségével megszerezheti az áldozatok tiszta szíveit. Kaolinite az összetűzések során rendre kudarcot vall, és kénytelen elmenekülni a csata helyszínéről. Néhány ütközetben a hajával kötözi meg ellenfeleit. Egyszer sikerül megszereznie Sailor Moon brossát és elfognia a Álarcos férfit. Kaolinite Sailor Moon tiszta szívét akarja a markában tartani, de sokadszorra is elbukik. Sailor Uranus Sailor Moonék segítségére siet és végez Kaolinite-tal, így nem sikerül a Szent Grálra találnia. Halálát követően a professzor feltámasztja az asszisztenseként, Kaori (Carol) néven, bár emlékeivel egy ideig még nem rendelkezik. Később Tomoe megkéri, hogy térjen vissza a korábbi beosztásához, vagyis újból Kaolinite-ként tevékenykedjen. Kaolinite felölti a mangában látott fekete ruháját és igyekszik felkelteni a professzor figyelmét. Kitalálja, hogy megkaparintja Chibiusa tiszta szívét és sikerrel is jár. Mistress 9 feltámad, viszont nem tart a szolgálataira igényt és elpusztítja.

Souichi Tomoe professzor: Évekkel ezelőtt kizárták a tudományos közösségből, nem megfelelő tevékenysége végett. Tomoe a megszerzett vagyonából megvásárolta azt a területet, ahol felépítette a Mugen Akadémiát és folytathatta kutatásait asszisztensével, Kaolinite-tal. Egyszer a városban tomboló vihar, pontosabban egy villámlás tűzet gyújtott a laborjában, melynek következtében felesége életét vesztette, lánya pedig súlyosan megsérült. Egy idegen lény, Master Pharaoh 90 jelent meg a professzor és Kaolinite színe előtt, akinek felajánlották szolgálataikat. A mester Kaolinite és Tomoe testébe egy-egy Daimon tojást ültetett, majd a professzor felajánlotta lányát, Hotarut is gazdatestnek, így megmentve az életét. Hotaru testét az apja szép lassan újjá építette és folyamatosan kísérleteket végez rajta. Laborjában új lényeket akart produkálni, a sikertelen próbálkozásai folyamán démonokat alkotott, míg már-már tökéletesnek mondható teremtményeiként megalkotta a Witches 5 tagjait. Később önmagán is teszteket végzett, célja az idegenek és emberek keresztezéséből előállított emberfeletti lény megteremtése lett. Amikor Super Sailor Moonék megérkeztek a laboratóriumába, hogy véget vessenek a háborúnak, Tomoe egy Germatoid nevű szörnnyé változott. Óriási erejének birtokában sem volt képes a Senshiken felülkerekedni, a harcosok megölték.
Az animében Tomoe története csak részben azonos a mangában olvasottakhoz képest. A sorozatban elveszítette feleségét és a lánya is súlyosan megsebesült a labor balesetben, melynek következtében hagyta, hogy a "sötét erő" megszállja Hotaru testét. Lányával mindig kedvesen és szeretően bánik, nem végez Hotaru testén különböző kibernetikai kísérleteket. A professzor arcát legtöbbször egy árnyékolt sziluettként láthatjuk, Tomoe a Daimon tojások megteremtője és a Death Busters vezetője. Feladata tiszta szívekkel ellátni Mistress 9-t - aki így feltámadhat - és megtalálni a Szent Grált megidéző három talizmánt, amivel leigázhatják a Naprendszert. Szolgáinak hiába adja parancsba az általa kitűzött feladatokat, azok rendre kudarcot vallanak. Elméje idővel Germatoid rabjává vált. Master Pharaoh 90 megsemmisítése után nem hal meg, hanem visszanyeri tudatát, még ha emlékeit végleg el is felejti. A sorozat utolsó évadában feltűnik néhány pillanat erejéig, a Senshik az újjászületett Hotarut az édesapjára bízzák.

Eudial (Eugénia / Özsini): Eudial a Witches 5 negyedik legerősebb tagja, egy 78-as szintű boszorkány. A Mugen Akadémián etikettet és pszichológiát tanít Yuko Arimura néven. Az iskola diákjait egy hegyek közti táborba viszi, aminek közelében Rei éppen az edzését végzi. Az éjszaka folyamán az Akadémia tanulóinak egy különleges szertartást tart, amely végén arra kéri a gyanútlan diákokat, hogy áldozzák lelkeiket mesterüknek, Master Pharaoh 90-nak. Sailor Mars és Sailor Jupiter azonban kifigyelik a titokzatos gyűlést, és megszakítják Eudial rituáléját. A boszorkány felveszi a harcot a Senshikkel, de Sailor Moon megöli. Később Kaolinite feltámasztja, hogy egy megtörhetetlen átkot sújthasson a harcosokra, majd Eudial arról győzködi Sailor Mars-ot, hogy ne küzdjön Sailor Moonért, inkább foglalkozzon az általa kedvelt tevékenységekkel. Az Outer Senshik végül elpusztítják.
Az animében a Witches 5 (Mélység hódítói) elsőként megismert tagja. Tomoe professzor Eudialt kedveli a legjobban, amire Mimete nagyon féltékeny. Eudial átveszi Kaolinite feladatát és tiszta szívekre vadászik a városban. Mindig autóval érkezik a kijelölt célponthoz és egy fegyverrel kiszippantja az áldozatok tiszta szíveit. Tomoe professzortól minden akcióra kap egy Daimon tojást, azonban eredménytelennek bizonyulnak a támadásai. Eudial elsőként szerez tudomást arról, hogy kik birtokolnak két keresett talizmánt. Megszerzi Sailor Uranus és Sailor Neptune ereklyéit, de megjelenik a harmadik talizmán is Sailor Pluto kezében, és a tárgyak előidézik a Szent Grált. Eudialnak nem sikerül megkaparintania a Grált, ugyanis az Sailor Moonhoz kerül. A főhősnő egy olyan új képességre tesz szert, amivel le tudja győzni Eudialt, azonban a boszorkány menekülőre fogja. Mimete eközben titokban megrongálja Eudial autóját, aki így a mélybe zuhan.

Mimete (Mimi / Babette): A Witches 5 40-es szintű boszorkánya. A Mugen Akadémián a színjátszó kör vezetője, "mellékállásban" pedig Hanyuu Mimi néven egy népszerű énekesnő. Az iskolában tart egy koncertet, melyre csak az Akadémia diákjai hivatalosak. A rendezvény alatt kívánja megszerezni a tanulók lelkeit új dalának előadása közben, amit kifejezetten az alkalomra írt. Minako a suli egyik diákjának álcázza magát, és fényt derít Mimete tervére, ezért Sailor Venusként megtámadja. Mimete segítségért fohászkodik Kaolinite-hez, aki három tanulót démonná változtat. Sailor Neptune és Sailor Uranus megölik. Később Kaolinite Mimetét is feltámasztja, feladata meggyőzni Sailor Venust arról, hogy ne támogassa tovább Sailor Moont, inkább szentelje életét az éneklésnek. Az Outer Senshik végleg leszámolnak Mimetével.
Az animében a második Witches 5 tagként ismerhetjük meg. Eudial miatta vesztette életét, mivel féltékeny volt rá és át akarta venni a helyét. Eudial a leggonoszabb boszorkánynak állítja be Mimetét. A tiszta szívek gyűjtése a feladata, hogy feléleszthessék Mistress 9-t. Célpontjai mindig híres, jóképű férfiak, akik iránt valamilyen szinten vonzódik is. A professzortól új Daimon tojásokat kap, jóval erősebbeket a korábbiaknál, amik képesek lenyelni az áldozatok tiszta szíveit. Álruhában megy a helyszínekre, földi alakjában mindig Mimiként mutatkozik be. Az egyik akció során egy új találmánnyal akarja kivívni a győzelmét, de a gép még kezdeti fázisban van (aki kihúzza a konnektorból, a benne lévő személyt örökre foglyává teszi). A következő Witches 5 tag, Tellu él a lehetőséggel, és eltávolítja Mimetét az útból.

Viluy: A Witches 5 202-es szintű tagjaként a harmadik legerősebb boszorkány. Yui Bidou álnéven a Mugen Akadémia tudományos szakkörének vezetője, az iskola zsenije. Amit megpróbálja befolyásolni, hogy járjon az Akadémiára, az általa tökéletesnek nevezett iskolába. A 9. osztályban várja Amit, ahol egy az univerzumról készült makett nagy hatást gyakorol Viluy vendégére. Viluy a technika segítségével igyekszik foglyul ejteni Amit, aki nyomozást folytat az Akadémia alagsorában. Az általa vezetett osztály diákjainak energiáit elszívják a számítógépek, amiket fel tud ajánlani Master Pharaoh 90-nak. Ami átváltozik Sailor Mercuryvá, de gyengébbnek bizonyul Viluy-nál. Viluy egy mozaik gömbbe zárja, melynek nanorészecskéi Sailor Mercury testébe hatolnak. Sailor Uranus könnyedén végez a boszorkánnyal és megmenti Sailor Mercury-t. Nem sokkal később Kaolinite feltámasztja Viluy-t, aki újból Sailor Mercury után ered. Megmutatja Mercurynak az iskola "igazi" arcát, majd elfogja a harcosnőt. Sailor Pluto és Sailor Neptune csapásaiba belehal.
Az animében a negyedik Witches 5 szereplő, Tellu nyomdokaiba lépve vadászik tiszta szívekre. Rettentően okos, és ezt a tulajdonságot tartja a világon a legfontosabbnak, az érzelmeket nemes egyszerűséggel semmibe veszi. Sok értelmiségi diákra akar egyszerre lecsapni, ezért feltalál egy gépet, ami a szerkezeten keresztül veszi el a tiszta szíveket. Kaolinite-al folyton ellenségeskedik, semmirekellőnek tartja, mivel csak flörtölgetni látja a professzorral. Megtámadja a harcosokat, de Sailor Moonék közösen legyőzik.

Tellu (Teodóra): A Witches 5 404-es szintű, második legnagyobb erővel rendelkező tagja. Ruru Terunoként a fizika csoportot és a kertész szakkört tartja az Akadémián. Tellu ígéretet tesz Kaolinite-nak, hogy gazdatestekkel fogja ellátni mesterüket és a Senshik lelkeit is megszerzi. Tellun nevű növényeket árusít a város virágüzleteiben, a különleges cserepes hibridet locsolniuk sem kell a vásárlóknak, mert képes víz nélkül megélni. Makoto vásárol egyet a gyönyörű bimbókat hozó növényből, de az elálmosítja őt és Minakot a lakásán. Amikor felébrednek, észreveszik, hogy a Tellun környezetében lévő növények elrohadtak. A lányok a Mugen Akadémia Botanikus kertjébe indulnak, ahol találkoznak Telluval. Tellu, az általa kifejlesztetett növényeivel igyekszik elszívni a Senshik energiáit (és mindenki másét is a városban), de a semmiből felbukkanó Sailor Pluto megöli a szörnnyé átalakult boszorkányt. Nem sokkal később Kaolinite feltámasztja Tellut, aki felkeresi Sailor Jupitert és arról győzködi, hogy felesleges harcolnia. Társaival sikerül foglyul ejteniük az Inner Senshiket, de az Outer harcosok végleg leszámolnak vele.
Az animében harmadik boszorkányként tűnik fel a színen. Miután Tomoe professzor Mimetét hasztalannak találja, Tellut bízza meg a tiszta szívek felkutatásával. A megbízást Mimete kihallgatja és dühbe gurul, majd át akarja verni Tellut a felettesük nevében, miszerint az előző parancs visszavonásra került. Tellu a társa után megy, és a Mimete által éppen használatban lévő gépet kihúzza a konnektorból, ezáltal örökre a szerkezet foglyává teszi. Gyorsan Mimete helyébe lép, és megkezdi munkáját. Kitalálja, hogy növények segítségével vegyék el az emberek tiszta szíveit, az ötlet Tomoe professzort lenyűgözi. Egy virágüzletet nyit a városban, ahol különleges növényeit árulja. A Sailor harcosoknak feltűnnek az egyre nagyobb sikernek örvendő furcsa virágok és felkeresik a boltot. Tellu a legerősebb tiszta szíveket evő növényét szabadítja Sailor Moonékra, de Tuxedo Mask visszairányítja felé. Tellu nem tudja kivédeni a csapást és meghal.

Cyprine & Ptilol (Emily & Emília): Cyprine a Witches 5 legerősebb, 999-es szintű boszorkánya, Ptilol csupán az erejének kiterjesztése, tehát nem valós személy. A Mugen Akadémián mágiát oktat. Kaolinite azt a feladatot bízza rá, hogy az Akadémiáról megszökött tanulókat ölje meg. Cyprine hamar rátalál Harukára, és meglepetésére egy Sailor harcossal áll szemben. Az Inner Senshik az Outer Senshik segítségére sietnek, amit Cyprine kihasznál: hatalmát bevetve egymás ellen hangolja a harcosokat. Sailor Moon, Tuxedo Mask és Sailor Chibi Moon közös ereje előidézi a Szent Grált, ami új képességeket biztosít a főhősnőnek. Super Sailor Moon megöli Cyprine-t a Rainbow Moon Heart Ache támadással. Kaolinite később feltámasztja, és a többi boszorkánnyal közösen elfogják az Inner Senshiket. Sailor Pluto és Sailor Neptune viszont könnyedén elteszik láb alól.
Az animében ugyancsak az utolsó Witches 5 tagként jelenik meg, Viluy gyors leszereplése után rögtön feltűnik a színen. Minden feléjük irányuló támadás növeli a hatalmukat, de a harcosoknak sikerül szétválasztaniuk Cyprine-t és Ptilolt, akik így már korántsem bírnak annyi erővel. Sailor Moonék egymás felé irányítják Cyprinék támadását, ennek értelmében végeznek magukkal.

Mistress 9 (Csend úrnője, Alexandra főpapnő): A Tau Nebuláról származik, Master Pharaoh 90 legfőbb segítője. Tomoe professzor egykor megengedte Master Pharaoh 90-nak, hogy elültesse Mistress 9 Daimon tojását lánya, Hotaru testében, akit emiatt folyton rosszullétek, rohamok gyötörnek. Idővel a professzor egy amulettet ajándékoz lányának - valójában a Taioron Crystal egy darabját -, ami nyugtató hatással van rá. Hotaru összebarátkozik Chibiusával, és meginvitálja magukhoz. A lányt megint elkapja a rosszullét, Chibiusa ezért előveszi az Ezüstkristályt, aminek erejével segít rajta. Hotaru, pontosabban a másik énje egyre jobban vágyakozik az Ezüstkristály után, Mistress 9 kezdi átvenni a hatalmat a betegeskedő lány felett. Amikor az Outer Senshik meg akarják ölni Hotarut, Sailor Chibi Moon a megmentésére siet, de a lány megtámadja és elveszi tőle az Ezüstkristályt. Mistress 9 feltámad és Sailor Chibi Moont egyfajta kómába küldi, majd parancsba adja Kaolinite-nak, hogy végezzen a tisztátalanokkal. Mistress 9 megjelenik Master Pharaoh 90 színe előtt az Ezüstkristállyal, amit Kaolinite kudarca után nemes egyszerűséggel lenyel, így szerezve még nagyobb erőt magának. Célja, hogy "kaput" nyisson a Tau csillagrendszer felé, és Master Pharaoh 90 össze tudjon olvadni a Földdel. Miután minden szövetségesét legyőzték, ki akar törni szűkösnek vélt emberi testéből, de Hotaru még megmaradt lelke rendre küzd ellenne. Elragadja az Inner Senshik lelkeit, de Hotaru szelleme megvédi azokat és az Ezüstkristályt, majd sikerül visszaadnia őket jogos tulajdonosaiknak. Mistress 9 darabokra szaggatja a gazdatestét, ami által Hotaru szelleme eltűnik. Felölti igazi formáját, azaz egy hatalmas szörnnyé "alakul", és megnyitja a kaput Master Pharaoh 90 számára. Mistress 9 összeolvad mesterével, és amikor már minden veszni látszik, Sailor Saturn előtör a fekete lávaszerű anyagból.
Az animében a harmadik évad végefelé jelenik meg egy felnőtt nőként, ezt megelőzően csak árnyként szerepel és a fiatal Hotaruként. A Tau Ceti csillagrendszerből érkezett, feladata, hogy megnyissa az utat Pharaoh 90 előtt. Folyamatosan tiszta szívekre van szüksége, hogy feltámadhasson. Korábban Tomoe professzor engedte meg, hogy a gonosz erők a lánya testébe költözzenek, mivel Hotaru egy laborbalesetben súlyosan megsebesült, de ezzel az egyesüléssel megmenthette őt. A hatalmas erővel rendelkező tiszta szívet végül Chibiusától kapja meg, Kaolinite közbenjárásával. Sailor Uranus és Sailor Neptune Sailor Saturn feltámadására számítanak, de a lány Mistress 9-ként jelenik meg előttük. Sailor Moon erejének köszönhetően Hotaru legyőzi a benne élő gonoszt, és Sailor Saturnként végez Master Pharaoh 90 segítőjével.

Master Pharaoh 90 (Pharaonix): A Tau Nebula gonosz entitása, Chaos egyik formája. A Tomoe professzor laborját ért óriási tűz pillanatában jelent meg, és rögtön felajánlotta, hogy megmenti a súlyosan megsérült lánya életét, bizonyos feltételek mellett. A professzor nem habozott, ezért Hotaru testében engedte elültetni Pharaoh 90 legfőbb segítőjének, Mistress 9-nak a tojását. Master Pharaoh 90 parancsba adta Kaolinite-nak, hogy gyűjtsön számára lelkeket és a megmaradt emberi testeket tegye gazdatestekké. Master Pharaoh 90 célja nem sokkal később világossá vált: a Földet a második otthonává akarja tenni. Amikor Mistress 9 feltámadt és megnyitotta számára a kaput, egyesült hű partnerével és a bolygót be akarta kebelezni. A három talizmán viszont megidézte Sailor Saturnt, aki jelentősen meggyengítette Master Pharah 90 erejét. Saturn visszaküldte a mestert a Tau csillagrendszerbe az égen keletkezett portálon keresztül, és elkísérte utolsó útjára, mielőtt Pluto végleg bezárta mögöttük az átjárót.
Az animében Master Pharaoh 90 célja, hogy tiszta szívekkel feléleszthesse hű szolgáját, Mistress 9-t - akit Hotaru testében "ültetett el" a Tomoe professzorral kötött alkut követően" -, megszerezze a Szent Grált és elpusztíthassa a naprendszert, elhozva a Csend korszakát. Mistress 9 a feltámadása után a Grállal megnyitja mestere előtt az utat, és Pharaoh 90 egy gömb formájában tűnik fel az űrben. Hotaru felülkerekedik Mistress 9-on és Sailor Saturnként feléled. Az utolsó Senshi Master Pharaoh 90 energiájának középpontjába hatol, de Sailor Moon ezt nem bírja tétlenül nézni. Saturn az életét feláldozva végez Pharaoh 90-val, viszont Super Sailor Moon megmenti a lányt és Hotaru reinkarnálódik csecsemőként.

EVOLÚCIÓ - MANGA

   
   

EVOLÚCIÓ - RÉGI ANIME

   
   

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)